Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike

ساخت وبلاگ

Useiden neuvottelukierrosten jälkeen Manchester City ja Leipzig ovat päässeet sopimukseen puolustaja Josko Gvardiol siirrosta. Raporttien mukaan kauppasumma ylittää 100 miljoonaa euroa, mikä luo jalkapallopuolustajan kalleimman siirtomaksun ennätyksen. Ja Gvardiol itse piti myös raportista, jonka mukaan hän oli liittymässä Manchester Cityyn. Vaikuttaa siltä, että nuori kroatialainen puolustaja voi pian käyttää Manchester City pelipaidat.

Gvardiol vahvuus ja potentiaali ovat kiistattomia. Vaikka Gvardiol on vain 21-vuotias, hän on osoittanut kypsyyttä ja voimaa kentällä ikänsä yläpuolella, mikä herättää monien jättiläisten huomion. Leipzigissä pelatessaan kahden vuoden aikana Gvardiol osoitti loistavia puolustustaitoja ja odottamattomia hyökkäysuhkauksia. Hän pelasi joukkueessa 87 kertaa, teki 5 maalia ja 3 syöttöä ja auttoi Leipzigia voittamaan kaksi Saksan Cupin mestaruutta. Viime vuoden Qatarin MM-kisoissa Gvardiol erinomainen suoritus auttoi Kroatiaa murtautumaan välieriin ja voittamaan kolmannen sijan jättäen syvän vaikutuksen ihmisiin. Siksi Manchester City pääsi sopimukseen Gvardiol henkilökohtaisella sopimuksella jo kuukausi sitten, kun taas Leipzig on aina vaatinut jopa 100 miljoonan euron siirtomaksua.

Nyt tämä korkean profiilin siirtosopimus on saatu päätökseen, ja Gvardiol pukeutuu Blue Moon Jalkapallo Peliasut ja edistää Manchester Cityn puolustusvoimaa. Gvardiol liittymisen myötä Manchester City saa superylellisen puolustuskokoonpanon. Gvardiol aloittaa myös uuden matkan ja siirtyy kohti korkeampia kunnianosoituksia. Myös fanit ovat täynnä odotuksia hänen saapumisestaan ja uskovat, että hän voi jatkaa loistamista Valioliigassa.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester City pelipaidat,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 60 تاريخ : پنجشنبه 29 تير 1402 ساعت: 23:54

Kun AI Nassr FC hävisi Celtalle 0-5 kauden alkulämmittelyottelussa, puoliajalla vaihdettu Cristiano Ronaldo aiheutti yleisen mielipiteen aallon saatuaan suoran median haastattelun. Ronaldo sanoi, ettei hänellä ole enää mahdollisuutta käyttää viiden suurimman Euroopan liigan Jalkapallo Pelipaidat tulevaisuudessa. Eurooppa on menettänyt paljon voimia, ja Valioliiga on tällä hetkellä ainoa, joka johtaa muita liigoja. Ja yleisen mielipiteen aallon aiheuttaneet huomautukset eivät jääneet tähän.
Puhuessaan Saudi-liigasta hän sanoi myös, että Saudi-liiga on paljon parempi kuin Amerikan liiga, ja sanoi, että hänen saapumisensa avasi oven Saudi-Arabiaan, ja nyt monet pelaajat tulevat Saudi-liigaan. Tämän huomautuksen täytyy myös muistuttaa Messiä, joka on juuri pukenut Inter Miami CF pelipaidat. Loppujen lopuksi Messi on juuri saanut päätökseen debyyttiseremonian Miamissa. Vaikka Ronaldon saapumisen jälkeen Benzema, Kanter, Milinkovic ja muut huipputähdet ovat todellakin aloittaneet matkansa Saudi-Arabiaan ja tuoneet loputtomasti mahdollisuuksia ja potentiaalia Saudi-liigaan, mutta Saudi-liiga haluaa nousta huippuliigaksi. , kestää tietysti kauan.
Ronaldon huomautuksista päätellen mahdollisuus Ronaldon palaamisesta Eurooppaan pienenee ja pienenee. Onhan Ronaldo nyt 38 ja puoli vuotta vanha, ja hänen kilpailuvoimaansa on vaikea mukauttaa Euroopan huippusarjoihin. Huolimatta siitä, kuinka haluttomia fanit ovat, Ronaldon ja Messin aikakausi on päättymässä. Millään puheella ei ole enää merkitystä. Riippumatta American Leaguesta tai Saudi-liigasta, kahden maailman jalkapallolegendan liittymisen ansiosta ne ovat herättäneet fanien huomion ja odotukset kaikkialla maailmassa. Anna meidän seurata heitä heidän uransa viimeisen vaiheen läpi.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat,Inter Miami CF pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 68 تاريخ : سه شنبه 27 تير 1402 ساعت: 22:20

Suuri virallinen ilmoitus on vihdoin täällä! Arsenal Football Club ilmoitti virallisesti allekirjoittaneensa West Ham Unitedin Englannin keskikenttäpelaajan Declan Ricen. Osapuolet allekirjoittivat sopimuksen vuoteen 2028 asti. Uudella kaudella Rice käyttää Jalkapallo Peliasut nro 41 pelatakseen Arsenalissa.
24-vuotias Rice on yksi jalkapallon parhaista keskikenttäpelaajista. Vaikka hän on vielä hyvin nuori, hänellä on jo runsaasti kokemusta Valioliigasta. Viime kaudella 24-vuotias Rice johti menestyksekkäästi joukkueen voittamaan UEFA:n Mestarien liigan West Ham Unitedin kapteenina. Hänen erinomainen puolustuskykynsä ja sieppauskykynsä ovat vaikuttavia. Viime vuoden Qatarin MM-kisoissa Three Lionsia edustanut Rice teki myös erittäin hyvän suorituksen ja oli Englannin pelaaja, jolla oli eniten syöttöjä per peli. Uskon, että Arsenal pelipaidat pukemisen jälkeen Ricen suosio maailman jalkapallossa vahvistuu entisestään.
Aiempien raporttien mukaan Ricen siirtomaksu oli jopa 105 miljoonaa puntaa, ylittäen Nicolas Pepen 7 200 puntaa, ja siitä tuli Arsenalin historian kallein sopimus. Viime kaudella Arsenal katui liigan mestaruuden puuttumista, joten joukkuetta on vahvistettava tänä kesänä. Joukkue oli jo hankkinut Havertsin ja Timberin, ja Ricestä tuli joukkueen kolmas sopimus tänä kesänä 230 miljoonan euron siirtomaksulla. Se on seura, joka käytti eniten siirtomaksuja maailman jalkapallossa tänä kesänä. Tällä hetkellä Arsenalin joukkueen kokonaisarvo on saavuttanut hämmästyttävät 1,21 miljardia euroa, ylittäen Manchester Cityn 1,19 miljardin euron ja noussut jalkapallon ykköseksi. Uudella kaudella kokonaisvahvistettu Arsenal käynnistää vaikutuksen mestaruuteen Artetan johdolla.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Arsenal pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 79 تاريخ : يکشنبه 25 تير 1402 ساعت: 23:40

Liverpoolin virallisten uutisten mukaan joukkueen hyökkääjä Nunez käyttää uudella kaudella Firminon jättämää nro 9 Jalkapallo Pelipaidat. Tämä uutinen on herättänyt fanien huomion ja odotuksia. Uudella kaudella Nunes toimii joukkueen hyökkäyksen ytimenä ja näyttää meille upean suorituskyvyn.
Nunes on hyökkääjä Uruguaysta. Vuonna 2022 Nunes pukeutuu nro 27 Jalkapallo Peliasut, kun hän siirtyy Liverpooliin Benficasta. Kaudella 2022-23 hän pelasi 42 ottelua eri kilpailuissa ja teki 15 maalia. Hänen erinomainen nopeus, joustava tekniikka ja peloton henki valloittivat fanien sydämet. Vuodesta 2017 lähtien Liverpoolin numero 9 pelipaita on aina kuulunut brasilialaishyökkääjälle Firminolle, mutta Firmino päätti jättää joukkueen vapaasti sen jälkeen, kun hänen sopimuksensa Liverpoolin kanssa päättyi tänä kesänä, ja Liverpoolin 9. pelipaidan on myös saatava uusi omistaja.
Liverpool pelipaidat 9. on erityinen merkitys joukkueen historiassa. On ollut monia mahtavia pelaajia, jotka ovat jättäneet legendoja tälle paidalle. Nyt Nunesista tulee Liverpoolin legendaarisen numerotähden uusi sukupolvi, ja hän ottaa myös enemmän vastuuta ja odotuksia. Joukkue antoi Nunesille nro 9 -paidan, mikä osoittaa joukkueen luottamuksen ja tuen häntä kohtaan. Joka tapauksessa toivon, että Nunes pystyy näyttämään parempaa suorituskykyä uudella kaudella ja tuomaan Liverpoolille lisää voittoja ja kunnianosoituksia.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat,Jalkapallo Peliasut,Liverpool pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 89 تاريخ : پنجشنبه 22 تير 1402 ساعت: 23:57

Kane on tällä hetkellä maailman jalkapallon paras keskihyökkääjä, ja hänen siirtonsa on herättänyt laajaa huomiota. Riippumatta siitä, minkä joukkueen Jalkapallo Peliasut Kane pukee päälleen, se tuo valtavasti apua tälle joukkueelle. Siksi, kun sopimusta on jäljellä vuosi, monet varakkaat joukkueet ovat myös osoittaneet suurta kiinnostusta Kanea kohtaan. Mutta koska Levi ei ole halukas myymään Kanea millekään Valioliigan joukkueelle, lupaavin joukkue Kanen hankkimisesta on Bundesliga Baye.
Englannin tiedotusvälineiden mukaan Bayein toisen 80 miljoonan euron tarjouksen jälkeen Tottenham nosti Kanen hinnan suoraan 140 miljoonaan euroon. Heti kun uutinen julkaistiin, se aiheutti välittömästi yleisen mielipiteen aallon. Ilmeisesti Baye ei voi hyväksyä Tottenhamin 140 miljoonan euron tarjousta. Bayein johtajat voivat tehdä kolmannen tarjouksen, koska Kane on heidän paras ehdokas nro 9 FC Baye München pelipaidat. Sopimusvuotta lähestyvistä viisumivapaista pelaajista he eivät maksa yli 100 miljoonaa euroa siirtomaksuja.
Nykytilanteesta päätellen Tottenham toivoo, että Kane voi pukea Tottenham Hotspur pelipaidat uudelleen uudella kaudella. Mutta Kanen sopimus päättyy ensi kaudella. Ellei Levi pysty muuttamaan Kanen mestaruushalua ja molemmat osapuolet viimeistelevät sopimuksen jatkoa, ensi kaudella Tottenham kohtaa Kanen vapaan lähdön. Tällainen tulos ei koskaan ole sitä, mitä he haluavat.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,FC Bayern München pelipaidat,Tottenham Hotspur pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 81 تاريخ : سه شنبه 20 تير 1402 ساعت: 23:44

De Gean lähtöä on odotettu pitkään. Kun De Gea laski Manchester United pelipaidat, jätti hyvästit Manchester Unitedille ja päätti virallisesti 12-vuotisen Manchester United -uransa, monet Red Devils -fanit olivat silti surullisia.
Vuonna 2011 Ferguson toi De Gean Manchester Unitediin Atletico Madridista 25 miljoonalla eurolla. 12 vuoden aikana De Gea pelasi 545 ottelua Manchester Unitedissa, joista 190 ottelua pelattiin nollaa. Nämä kaksi tilastoa ovat luoneet Manchester Unitedin historian korkeimmat ennätykset. Hän auttoi myös Manchester Unitedia voittamaan Valioliigan, FA Cupin ja kaksi liigacupin. De Gea on nähnyt Manchester Unitedin loistoa ja seurannut myös Manchester Unitedin kamppailujaksoa. Hänen käyttämänsä Jalkapallo Pelipaidat numero 1 on myös tullut Manchester Unitedin legendaarisen maalivahtien ainutlaatuinen symboli.
Faneille De Gean jäähyväiset ilmoittivat myös erään aikakauden päättymisestä. De Gea oli viimeinen Manchester Unitedin jäsen, joka voitti Valioliigan mestaruuden viime kerralla. De Gean lähdön myötä Fergusonin aikakaudesta tulee kokonaan historiaa. De Gean jättäessä hyvästit kaikille Manchester Unitedin ja Valioliigan toimihenkilöt päättivät osoittaa kunnioitusta legendalle. Manchester Unitedin valmentaja Ten Hag ja kaikki Manchester Unitedin pelaajat kirjoittivat myös hellästi jäähyväiset.
Kun joku menee, joku tulee. De Gean lähdön myötä Manchester Unitedin päämaalivahti uudelle kaudelle on käytännössä varmistunut. Viimeisimpien uutisten mukaan Inter-maalivahti Onanan sopimus on edistynyt huimasti ja sen odotetaan tapaavan sinut pian.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester United pelipaidat,Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 86 تاريخ : يکشنبه 18 تير 1402 ساعت: 22:31

Benfica ilmoitti virallisesti, että Di Maria palasi joukkueeseen 13 vuoden jälkeen, ja molemmat osapuolet allekirjoittivat sopimuksen vuoteen 2024 asti. Uudella kaudella Di Maria käyttää 11. Jalkapallo Peliasut pelatakseen Benficassa.
Benfica on Di Marian ensimmäinen seura Euroopassa. Vuosina 2007–2010 Di Maria käytti 20. Benfica Lisabon peliasut ja pelasi joukkueessa 121 kertaa tehden 15 maalia ja 28 syöttöä. Kesällä 2010 Di Maria siirtyi Real Madridiin korkealla 33 miljoonan euron hinnalla, mikä teki tuolloin Portugalin Superliigan korkeimman siirtomaksun ennätyksen. Viime kesänä Du Maria jätti 7 vuotta pelanneen Paris Saint-Germainin. Tuolloin Benfica halusi Di Marian, mutta hän meni silti Juventukseen. Kaudella 2022-23 Di Maria pelasi 40 ottelua Juventus pelipaidat, teki 8 maalia ja 7 syöttöä sekä auttoi Argentiinan maajoukkuetta voittamaan maailmanmestaruuden kauden puolivälissä.
Di Marian paluu on herättänyt innostuneita odotuksia monissa Portugalin Superliiga-faneissa. Di Marian paluu ei ainoastaan vahvista Benfican vahvuutta, vaan tekee Benficasta myös vahvan joukkueen, joka on herättänyt paljon huomiota uudella kaudella. Odotan innolla Di Marian erinomaista suorituskykyä uudella kaudella ja voitan lisää kunnianosoituksia joukkueelle.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Benfica Lisabon peliasut,Juventus pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 104 تاريخ : پنجشنبه 15 تير 1402 ساعت: 23:54

Viime aikoina negatiivisia uutisia Brasilian kuninkaasta Neymarista on ilmestynyt jatkuvasti. Tältä osin monet fanit eivät enää ylläty Neymarin uutisista. Mutta ihmisten täytyy katua Neymarin uraa. Neymar voitti Etelä-Amerikan vuoden jalkapalloilijan 20-vuotiaana. Hän on Santosin nero, Messin ja Ronaldon aikakauden kolmas henkilö ja Brasilian jalkapallon elpymistä johtanut johtaja. Mutta toistaiseksi hän ei ole täyttänyt ihmisten alkuperäisiä odotuksia.
Vuodesta 2013 vuoteen 2023 Neymar on kokenut jo 10 kautta Euroopassa. Kaudella 2014-15 Neymar käytti FC Barcelona pelipaidat ja muodosti "MSN-yhdistelmän" Messin ja Suarezin kanssa, mikä auttoi Barcelonaa voittamaan Triple Crownin. Vuonna 2016 Neymar johti Brasilian olympiajoukkueen voittamaan olympiavoittajan. Vuonna 2017 rikottiin siirtomaksujen maailmanennätys. Näillä 10 kaudella Neymarin voidaan sanoa menestyneen, ei vain voittanut monia kunnianosoituksia, vaan myös tienannut paljon rahaa. Mutta jos ottaa huomioon hänen jalkapallokykynsä, hänen nykyisen tilansa on valitettava.
Neymarin urasta on tullut käänteitä ja käänteitä hänen valintojensa vuoksi kerta toisensa jälkeen. Vuonna 2017 Neymar puki Paris Saint-Germain peliasusetti Koti. Hän toivoi voivansa hyökätä Ballon d'Oriin Pariisissa, mutta asiat eivät kehittyneet odotettuun suuntaan. Viime kauden alussa Neymar pelasi hulluja tilastoja, ikään kuin olisi palannut huippujaksoonsa. Mutta loukkaantumisten hyökkäyksen seurauksena Neymarin paluu huipulle keskeytettiin kokonaan. Neymarin tulevaisuuden kannalta toivon, että hän voi valita oikean tien ja jatkaa eteenpäin.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : FC Barcelona pelipaidat,Paris Saint,Germain peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 106 تاريخ : چهارشنبه 14 تير 1402 ساعت: 0:42

Nykypäivän jalkapallossa suurten seurojen siirtotapahtumat ovat aina herättäneet fanien huomion. Tunnetun toimittajan mukaan Liverpool laukaisi Soboszroylle 70 miljoonan euron irtisanomislausekkeen viime hetkellä. Siirto on herättänyt keskustelua ja spekulaatiota Redsin fanien keskuudessa.
Nuorena ja erinomaisena keskikenttäpelaajana Soboszljoy on osoittanut vaikuttavaa voimaa Leipzigissä. Hänen avullaan Leipzig voitti Saksan Cupin kahtena peräkkäisenä vuonna. Kaudella 2022-23 Soboszloy pelasi Leipzigissä 46 kertaa tehden 10 maalia ja 13 syöttöä. Hänen menestyksekkäästi osoittamansa vahvuus kiinnitti ihmisten huomion. Liverpoolin valmentaja Klopp ilmaisi korkeat odotuksensa siitä, voiko Soboszloy pukea Liverpool pelipaidat kesäikkunassa. Klopp uskoo, että Soboszloyn potentiaali ja vahvuus tuo ehdottomasti uutta elinvoimaa ja luovuutta joukkueeseen. Soboszloyn saapuminen antaa Kloppille enemmän valintoja ja muutoksia hyökkäys- ja puolustusstrategioihin.
Soboszroylle Reds Jalkapallo Pelipaidat pukeminen on tärkeä virstanpylväs hänen urallaan. Hänen teknisellä tasollaan on enemmän parantamisen varaa. Liverpoolille sopimus ei ainoastaan vahvista joukkueen keskikentän vahvuutta vaan myös rikastaa joukkueen strategista monimuotoisuutta. Odotamme Soboszloyn osoittavan edelleen voimansa ja saavuttavan saavutuksia Liverpoolissa. Odotan myös, että Liverpool pystyy saavuttamaan enemmän menestystä uudella kaudella.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Liverpool pelipaidat,Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 79 تاريخ : دوشنبه 12 تير 1402 ساعت: 0:02

Sen jälkeen kun West Ham hyväksyi Arsenalin 105 miljoonan punnan siirtomaksun Ricestä, Manchester City on nyt luopunut kilpailusta Ricestä, ja he ovat kääntäneet kohteen lahjakkaalle espanjalaiselle keskikenttäpelaajalle Vegalle. En tiedä, pystyykö 21-vuotias lahjakas keskikenttäpelaaja pukemaan Manchester City peliasusetti Koti tänä kesänä.
Celta Vigossa pelaavaa Vegaa pidetään yhtenä kesän siirtoikkunan parhaista keskikenttäpelaajista. Viime kaudella vain 21-vuotiaasta Vegasta tuli virallisesti joukkueen pääpelaaja, hän pelasi joukkueessa 40 peliä, teki 11 maalia ja 4 syöttöä. Hänen erinomainen suorituskykynsä on tehnyt hänestä erittäin odotetun lahjakkaan keskikenttäpelaajan La Ligassa. Tällä hetkellä Vegan ja Celtan välinen sopimus umpeutuu vuonna 2026. Koska Vegan sopimussakko on vain 40 miljoonaa euroa, se on herättänyt kiinnostuksen monissa varakkaissa joukkueissa. Manchester Cityn tämänhetkinen houkuttelevuus eurooppalaisessa jalkapallossa ja valmentaja Guardiolan henkilökohtainen viehätys ovat kuitenkin Manchester Cityn onnistuneiden hankintojen mahdollisuudet edelleen erittäin korkeat.
40 miljoonan euron sopimussakko ei paina jättiläisiä. Se riippuu siitä, mitä valintoja pelaajat tekevät. Erinomaisista pelaajista kilpailu on aina kovaa. Toivon, että Manchester City voi aktiivisesti edistää tätä siirtoa ja antaa Vegan pukea ylleen uuden Jalkapallo Peliasut mahdollisimman pian.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester City peliasusetti Koti,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 63 تاريخ : جمعه 9 تير 1402 ساعت: 12:47

Real Madrid ilmoitti virallisesti sopimuksen uusimisesta veteraani Modricin kanssa, ja sopimusta jatkettiin 30. kesäkuuta 2024 asti. 37-vuotias Modric voi edelleen juosta Beabéussa valkoisessa Jalkapallo Peliasut.
Modric on yksi maailman jalkapallon parhaista keskikenttäpelaajista ja Real Madridin legenda. Modric liittyi Real Madridiin kesällä 2012. Modric pelasi 11 kauden aikana valkoisessa Jalkapallo Pelipaidat 488 kertaa, teki 37 maalia ja 77 syöttöä ja voitti 23 mestaruutta. Samalla hän on saanut myös monia henkilökohtaisia kunnianosoituksia. Vuonna 2018 hän voitti myös Messin ja Ronaldon voittaakseen Golden Globen ja World Footballer -palkinnon.
Raporttien mukaan Saudi-Arabian liiga tarjosi Modricille korkeaa palkkaa, josta oli vaikea kieltäytyä, mutta Modric hylkäsi tarjouksen suurella kunnioituksella. Modric toivoo käyttävänsä Real Madrid pelipaidat jatkaakseen taistelua joukkueen puolesta ja voittaakseen. Hänen ammattitaitonsa ja taitonsa sekä tulevan uran valinta ovat saaneet fanit ihailemaan kaikkialla maailmassa. Toistaiseksi Modricista on tullut ainoa aktiivinen Golden Globe -voittaja, joka pelaa edelleen viidessä suurimmassa Euroopan liigassa. Toivon, että Modric voi jatkaa joukkueen johtamista kohti enemmän kunniaa ja voittoja uudella kaudella.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Jalkapallo Pelipaidat,Real Madrid pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 86 تاريخ : سه شنبه 6 تير 1402 ساعت: 23:40

Real Madrid ilmoitti virallisesti sopimuksen uusimisesta veteraani Modricin kanssa, ja sopimusta jatkettiin 30. kesäkuuta 2024 asti. 37-vuotias Modric voi edelleen juosta Beabéussa valkoisessa Jalkapallo Peliasut.
Modric on yksi maailman jalkapallon parhaista keskikenttäpelaajista ja Real Madridin legenda. Modric liittyi Real Madridiin kesällä 2012. Modric pelasi 11 kauden aikana valkoisessa Jalkapallo Pelipaidat 488 kertaa, teki 37 maalia ja 77 syöttöä ja voitti 23 mestaruutta. Samalla hän on saanut myös monia henkilökohtaisia kunnianosoituksia. Vuonna 2018 hän voitti myös Messin ja Ronaldon voittaakseen Golden Globen ja World Footballer -palkinnon.
Raporttien mukaan Saudi-Arabian liiga tarjosi Modricille korkeaa palkkaa, josta oli vaikea kieltäytyä, mutta Modric hylkäsi tarjouksen suurella kunnioituksella. Modric toivoo käyttävänsä Real Madrid pelipaidat jatkaakseen taistelua joukkueen puolesta ja voittaakseen. Hänen ammattitaitonsa ja taitonsa sekä tulevan uran valinta ovat saaneet fanit ihailemaan kaikkialla maailmassa. Toistaiseksi Modricista on tullut ainoa aktiivinen Golden Globe -voittaja, joka pelaa edelleen viidessä suurimmassa Euroopan liigassa. Toivon, että Modric voi jatkaa joukkueen johtamista kohti enemmän kunniaa ja voittoja uudella kaudella.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Jalkapallo Pelipaidat,Real Madrid pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 81 تاريخ : سه شنبه 6 تير 1402 ساعت: 23:40

Mbappe on tänä kesänä siirtomarkkinoiden kiivaiden keskustelujen kohteena. Mbappen sopimusta Paris Saint-Germainin kanssa on jäljellä enää vuosi, ja hän vahvisti, että hän ei jatka Paris Saint-Germain pelipaidat käyttämistä sopimuksen päätyttyä ensi vuonna. Mutta Paris Saint-Germain kieltäytyi hyväksymästä Mbappea poistumasta joukkueesta ilmaiseksi.
Ranskan tiedotusvälineiden mukaan Suur-Pariisi on asettanut uhkavaatimuksen Mbappen agentille ja ilmoittanut toiselle osapuolelle tämänhetkisistä kahdesta vaihtoehdosta. Yksi on saada joukkueen kanssa sopimus päätökseen ennen kautta. Toinen on valita joukkueen myytäväksi 200 miljoonalla eurolla. Mbappen paras valinta seuralle on edelleen Real Madrid. Viime vuodesta lähtien osapuolet ovat neuvotelleet monta kertaa, mutta Mbappen sopimuksen uusimisen vuoksi siirtoa ei voida saada päätökseen ajoissa. Tämä tapaus on myös houkutellut monia Real Madridin faneja. tyytymättömyys. Tällä hetkellä Benzeman lähdön vuoksi Real Madridin 9. Jalkapallo Peliasut on menettänyt alkuperäisen omistajansa. Ja Mbappen suorituskyky kentällä on edelleen erittäin hyvä, joten Real Madrid ei luovuttanut Mbappea.
Espanjan tiedotusvälineiden mukaan Real Madrid yritti tehdä 120 miljoonan euron tarjouksen, mutta Pariisi hylkäsi sen. Sen jälkeen Real Madrid ei aloittanut uutta tarjousta. Jos Mbappe kieltäytyy liittymästä mihinkään muuhun joukkueeseen kuin Real Madridiin, Pariisilla ei ole mitään tekemistä. On selvää, että tätä sopimusta on vaikea saavuttaa sujuvasti. Voidaan kuitenkin vahvistaa, että Paris Saint-Germain on valmis Mbappén lähtemään.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain pelipaidat,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 72 تاريخ : يکشنبه 4 تير 1402 ساعت: 0:55